FÅR DU FULLT INNSYN PÅ HJEMMESIDA?

Som foreldre/foresatt har du mulighet til å logge inn på mine sider. Her blir det lagt ut bilder fra barnehagehverdagen og viktig informasjon.

Vi ønsker at så mange som mulig av foreldre/foresatte skal få ta del i det vi driver med i barnehagehverdagen. På de private sidene til barnehagen kan man som foreldre/foresatte logge seg inn ved hjelp av brukernavn og passord. I tiden fremover kommer mer og mer informasjon til å bli lagt ut på hjemmesida vår. 

På disse sidene finner du blant annet bilder fra ditt/dine barns avdeling, informasjon til deg som foreldre/foresatt og periodeplaner. FOR Å SE DISSE TINGENE MÅ DERE SELV GÅ INN Å SJEKKE MED JEVNE MELLOMROM - DET VIL IKKE BLI SENDT UT NOTIFIKASJONER OM DETTE FRA OSS. 

Alle med barn i barnehagen har fått tilsendt en mail med en påloggingslink. Ved å trykke på linken kommer man til en side hvor man må opprette et passord. Brukernavnet deres er mailadressen, og passordet blir det man selv oppretter. 

NB! VIKTIGE BESKJEDER BLIR SENDT TIL DERE SOM DIREKTEMELDING PÅ "MINE SIDER" PÅ HJEMMESIDEN. ØNSKER DU Å FÅ E-POST NÅR DU HAR FÅTT EN SLIK MELDING? 

--> GÅ INN PÅ MIN PROFIL OG HUKK AV FOR Å AKTIVERE DETTE! 

 

Si gjerne ifra til Silje dersom dere ikke kommer inn på "mine sider" på hjemmesiden, slik at vi kan skaffe dere tilgang!